Wednesday, November 02, 2011

Rum och interiörer (del 2)

Caféet i filmen Amelie från Montmartre. Jag älskade filmen så ville självklart gå i Amelies fotspår när jag var i Montmartre, Paris. Och bara gå runt i Montmartre är ju en härlig känsla med dessa målarkvarter, små fina gränder och trivsamma butiker mm. Caféet hade en trevlig atmosfär, men det verkade dock större och mysigare/färgstarkare på vita duken. :-)

Central station, New York. Tyckte den här centralstationen var så otroligt fin och väl omhändertagen fast det springer så mycket folk här i jämt. Marmor överallt. Många kända fotografier har tagits i den här byggnaden som har en del att erbjuda men som turist är det också lätt att gå vilse.

Toaletten på Chelsea hotell, NY.  Varför jag visar toaletten/badrummet är för att det var det bästa med det här hotellet (förutom att man kunde sitta och äta frukost på taket). Jag fick klaustrofobi i det lilla rummet och det hade ingen vettig luftkonditionering eller sängar. Bara att konstatera att ska man åka långväga är det bra att lägga pengar på hotellet/vandrarhemmet så att man får bra sömn och kan njuta av resan.

Utsikten från hotellet.

Fler uppkommer sen...

No comments: